fbpx

Despre Noi

Bine ați venit pe pagina magautomobile.ro!

Această pagină este platforma integratoare a tuturor produselor și serviciilor oferite de grupul de firme Mega Auto – ATI Motors Holding. Mega Auto – ATI Motors Holding a devenit, din septembrie 2020, MagAutomobile.

Avem o experiență de peste 19 ani pe piața serviciilor auto din nord-estul României.

Prin diviziile noastre oferim clienților modele diverse de mașini:

  • Ford
  • Skoda
  • Volvo
  • Luxury, Hibrid & Electric – modele personalizate aparținând unor mărci precum BMW, Hyundai, Lexus, Mini, Porsche, Tesla, Toyota.

Totodată, oferim clienților noștri soluții avantajoase de finanțare, asigurări complete și servicii post-vânzare de înaltă performanță.

Suntem și vom rămâne deschizători de drumuri și să inovăm în acest domeniu cu o dinamică surprinzătoare. Obiceiurile și mediul de cumpărare ale clienților sunt în continuă schimbare, ceea ce ne provoacă și pe noi să venim în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri prin implementarea unor noi metode și instrumente online.

Viziunea noastră a fost mereu aceea de a deveni cea mai apreciată companie auto, pentru produsele și serviciile oferite, indiferent de zona în care ne desfășurăm activitatea. Valorile pe care ne bazăm activitatea sunt: respectul pentru oameni, corectitudinea și transparența.