Grupul de firme Mega Auto – ATI Motors Holding va lucra cu program normal în această perioadă, 17 martie fiind ziua începerii Programului Rabla în industria auto

”În vremuri dificile este important să ne menținem calmul”, ne spune Gabriel Manolache, Director General al grupului de firme Mega Auto – ATI Motors Holding. Așadar, reprezentanțelele: Skoda, Ford, Volvo și Luxury Hybrid&Electric Cars vor funcționa cu program normal în această perioadă. Gabriel Manolache este de părere că fiecare provocare dificilă trebuie tratată cu responsabilitate și logică.

”Sistemul economic trebuie să funcționeze în continuare, aceasta este realitatea dură pe care trebuie să o acceptăm. De aceea, consider că este important să funcționăm în continuare în mod normal, bineînțeles, cu reguli noi, adaptate contextului actual. Activitatea noastră se desfășoară în același program de până acum, în showroomuri nu pot fi la un moment dat peste 50 de persoane, spațiile sunt generoase astfel încât să păstrăm minim 1.5 m distanță între persoane. La intrarea mașinilor în service se montează huse pe scaun, volan și schimbător. Iar la test drive, se vor dezinfecta schimbătorul și volanul iar clienții vor fi invitați să conducă cu mănuși de unica folosinta. De asemenea, în showroom-ul nostru se vor găsi soluții dezinfectante, atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

De astăzi s-a dat startul programului Rabla si e normal să fim în showroom pentru toți clienții care doresc să achiziționeze o masină prin acest program. Noi avem stocurile proprii și modelele cele mai vândute prin acest program au fost deja produse.

În toți cei 18 ani de activitate, ne-am gândit la colegii noștri și la familiile lor. Dacă va fi cazul să observăm în jurul nostru persoane suspecte a fi purtătoare a virusului COVID-19 se vor informa de îndată managementul firmei, medicul de familie sau Direcția de Sănătate Publică. Vom acționa cu responsabilitate, noi ca și colectiv, deoarece angajații noștri au fost instruiți în acest sens, și, totodată, ne vom îndemna și clienții să respecte măsurile de precauție menite să ne protejeze pe toți.”

Aceasta este declarația oferită de către Gabriel Manolache în legătură cu programul de funcționare a grupului de firme Mega Auto – ATI Motors Holding în această perioadă de criză.

Pe paginile de facebook, ale fiecărui brand din grup, au fost publicate anunțuri de ordine interioară ce cuprind reguli de prevenire a răspândirii virusului.

Acestea pot fi găsite în link-urile următoare:

Skoda – https://www.facebook.com/SkodaIasi/

Ford – https://www.facebook.com/FordIasi/

Volvo – https://www.facebook.com/volvocarsiasi/

Luxury Hybrid&Electric Cars –  https://www.facebook.com/LuxuryHybridElectricCars/