La ŠKODA Iași ai parte de garanție pe viață la vopsitoria auto

Revopsirea unui autovehicul este o sarcină delicată, nu-i așa? Pentru a te bucura de rezultate deosebite toată viața și pentru a scăpa de grija costurilor suplimentare, cei de la Mega Auto au creat un program special pentru tine. Devenind clientul lor, devii automat și proprietarul unui Certificat ce îți garantează faptul că reparațiile de vopsire efectuate în atelierul Mega Auto sunt lipsite de defecte materiale și vor continua să fie garantate pentru întreaga viață a autovehiculului tău.

Programul de Garanție pe Viață reprezintă asigurarea unei lucrări profesioniste și de calitate. Astfel, ai posibilitatea să te întorci oricând cu certitudinea că nu vei plăti niciun ban în plus.

Pentru că este normal să îți dorești tot ce este mai bun pentru mașina ta, mai ales când vine vorba de înfățișare, Mega Auto garantează utilizarea unor produse de calitate superioară și o lucrare realizată de o echipă profesionistă și bine pregătită, cu o experiență îndelungată în departamentul de tinichigerie al Mega Auto.

 

Pentru detalii suplimentare:

Telefon: 0232211.664

E-mail: office@megaauto.ro

Accesați următorul link: https://bit.ly/30MViwi