MagAutomobile vă invită la evenimentul “Iașiul în era electro-mobilității”

Vineri, 16 octombrie 2020, începând de la ora 11.00, se desfășoară la Iași, în grădina complexului Palas, evenimentul ”Iașiul în era electro-mobilității”. MagAutomobile este partenerul oficial al electro-mobilității în cadrul acestui eveniment.

Evenimentul este organizat de Palas Iași și se va bucura de prezența ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor și președinte ales al Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a secretarului de stat în MMAP, Mircea Fechet, precum și a celor mai reprezentativi actori din industria auto, la nivelul județului Iași.

Totodată, în premieră, va fi lansat Teslounge Financial Services, o noua gamă de servicii de finanțare pentru achiziționarea automobilelor electrice, disponibile și prin programul Rabla Plus.

Scopul evenimentului este de a crește gradul de conștientizare la nivelul populației județului Iași față de beneficiile transportului cu tehnologii inovative, a avantajelor mașinilor cu emisii scăzute de carbon, în contextul în care industria auto are ca prioritate tranziția către vehiculele electrice, în anii următori. În același timp, participanții vor afla detalii importante despre oportunitățile de finanțare pe care le au la dispoziție în prezent, precum și planurile pentru dezvoltarea electro-mobilității în județul Iași.

În perioada 16-18 octombrie 2020, în cadrul evenimentului, va fi organizată o expoziție de autovehicule electrice și plug-in hibrid ale celor mai importante mărci din industria auto din România, disponibile inclusiv în județul Iași, prin intermediul grupului MagAutomobile.

Purtarea măștilor de  protecție și respectarea măsurilor de distanțare împotriva răspândirii COVID-19 sunt obligatorii pe toată durata desfășurării evenimentului.