Mega Auto, dealerul ŠKODA în Iași, pune la dispoziție serviciul de preluare mașină de la domiciliu pentru operațiunile de service

Pentru siguranța posesorilor de autoturisme ŠKODA, Mega Auto, dealerul ŠKODA în Iași, lansează programul de preluare a autoturismelor de la domiciliu, pentru operațiunile de service. Pentru a nu amâna reviziile sau reparațiile ce trebuiesc efectuate, o echipă de intervenție service va fi la dispoziția clienților.

Gabriel Manolache, Directorul General al Mega Auto – ŠKODA Iași, a declarat: ”Suntem conștienți că este o perioadă dificilă și că trebuie să ne adaptăm contextului pentru a-i ajuta pe clienți. Există sectoare cheie ale economiei care trebuie să funcționeze în continuare, iar angajații trebuie să se deplaseze cu ajutorul unei mașini. Industria medicală și farmaceutică, cea alimentară, centrele logistice, de distribuție coletărie și diverse livrări la domiciliu nu pot fi întrerupte, iar dacă în această perioadă trebuie să efectueze o reparație sau o revizie, ce nu suportă amânare, noi suntem disponibili. Pentru ca acești clienți să nu se expună vreunui risc, ne-am gândit să le oferim posibilitatea optării pentru serviciul de preluare a mașinii de la domiciliu. Chiar dacă îmbrățișăm fenomenul de distanțare socială, facem parte dintr-un domeniu cheie în această perioadă, iar mobilitatea  strict necesară trebuie susținută, în acest fel, posesorii de Skoda se pot baza în continuare pe serviciile noastre, în condiții de maximă siguranță”

Echipa de intervenție de la Mega Auto – ŠKODA Iași va efectua preluarea mașinilor în mod corespunzător, purtând mănuși și mască de unică folosință și vor igieniza atât exteriorul, cât și interiorul mașinii clientului conform unei procedure clar stabilite. Pentru protecția volanului, schimbătorului și a scaunelor se vor folosi folii de plastic de unică folosință.

 

Toate operațiunile din service vor fi filmate și vor fi trimise clienților la cerere. În ceea ce privește efectuarea plății, aceasta se vor efectua cu cardul, cu ajutorul unui POS mobil, cu OP și , în ultimă instanță, cash, la restituirea  mașinii.

La predarea mașinii către client, se va efectua, din nou, un proces complet de igienizare a mașinii, interior/exterior.

Poți efectua o programare la service din confortul casei tale și vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un consilier de servicehttps://sbo.porscheinformatik.com/phs/RO/10237/STD/a/booking-once-start

Pentru a afla mai multe detalii despre campania de service a celor de la Mega Auto – ŠKODA Iași, accesează acest link.