Daniel Amarandei, Client ŠKODA

Ce experiență! Am dus mașina la ei pentru un rulment care ma sâcâia, și pentru o “julitură” de 5 elemente”, de reparat pe RCA-ul vinovatului.

Am fost servit cu o cafea în zona de așteptare, au wi-fi, toate cele, ba chiar un loc de joacă pentru copii. Toți oamenii sunt atenți la tine, zâmbesc și își fac treaba fără urmă de lentoare ori exces de zel. În interiorul Show-room-ului te simți un adevărat cetățean european.

În 30 min au făcut constatare, estimări, etc, apoi au comandat rulmentul + chestii tinichigerie și m-au programat peste câteva zile.

Când am ajuns acolo, m-a așteptat in pole position o mașină de înlocuire spălată, de care s-au ocupat tot ei (valabil numai cu RCA-ul vinovatului, nu știu dacă merge la fel și cu Casco).

Toată distracția a durat 4 zile, deși mi-au dat termen acoperitor de 7. Oamenii se comportă de-a dreptul exemplar.

Mașina a ieșit impecabil, au reglat și un “greier” la portbagaj fără sa le cer, sunt foarte mulțumit. Pare exagerat ce scriu aici, dar asemenea experiență am mai trait numai într-un Apple store din Madrid. Nu compar cu service-uri “de garaj”, ci tot cu reprezentanțe.

Chapeau, Mega Auto Team!