Noul E-Transit Custom complet electric pornește revoluția electro-mobilității pentru micii întreprinzători

Ford Pro a prezentat astăzi furgoneta pe care întreprinderile mici din întreaga Europă o așteptau. Noul E-Transit Custom, versiunea complet electrică a celei mai vândute furgonete din Europa, este proiectat de la zero pentru a oferi noi niveluri de productivitate clienților din segmentul de furgonete de o tonă.

Ford înglobează toate resursele sale globale de cercetare, inginerie și software pentru lansarea noului E‑Transit Custom, combinând tehnologia avansată a vehiculelor electrice cu ecosistemul digital de software și servicii Ford Pro pentru a ajuta companiile să reducă costurile de proprietate, să lucreze mai eficient și să simplifice tranziția la vehiculele electrice.

Pe baza unor studii efectuate alături de întreprinderile mici și mijlocii, Ford oferă clienților E-Transit Custom experiențe inovatoare bazate pe conectivitate în cloud și tehnologii digitale – care pot evolua toate prin actualizările software Ford Power-Up, pe parcursul vieții vehiculului.

Tehnologia de ultimă generație a bateriei permite o autonomie de 380 km și o putere de încărcare ridicată de 125 kW. E-Transit Custom va oferi performanțe remarcabile pentru o gamă largă de nevoi ale clienților – toate susținute de soluțiile complete Ford Pro pentru a gestiona și optimiza încărcarea.

Pentru a maximiza productivitatea în timpul zilei de lucru, E-Transit Custom oferă noi soluții digitale pentru livrări multi-drop și acces facil la cabină și la compartimentul de încărcare. Cabina este, de asemenea, un centru de afaceri, cu conectivitate 5G și un spațiu de lucru flexibil, care include funcții inteligente precum un volan care se pliază pentru a deveni un suport ergonomic pentru laptopuri și tablete.

Inovația digitală este combinată cu capacitatea de încărcare fără compromisuri. E-Transit Custom poate livra o sarcină utilă de până la 1.100 kg, are o podea joasă cu acces facil și o capacitate maximă de remorcare de 2.000 kg. Suspensia spate independentă și puterea motorului, etalon în segment, ajută la furnizarea unui nou nivel de experiență de conducere pentru clienți.

Ford Pro a introdus, de asemenea, E-Transit complet electric, care a vândut peste 8.300 de unități, iar E-Transit Custom este unul dintre cele patru vehicule comerciale electrice Ford Pro noi care vor veni în Europa până în 2024. E-Transit Custom va fi construit de Ford Otosan în Kocaeli, Turcia, producția urmând să înceapă în toamna anului 2023.