Sondaj MagAutomobile: pentru 46% dintre șoferi, mașina ocupă unul din primele 3 locuri în inima lor

46% dintre șoferii care au participat la sondajul “Ce loc ocupă mașina în inima ta?”, au plasat mașina pe unul din primele 3 locuri în inima lor. Astfel, 17% dintre șoferi au plasat mașina chiar pe locul întâi, fiind mai importantă, pentru ei, decât orice altă ființă sau obiect.

Pentru 20% dintre șoferi, mașina este pe locul 2, imediat după familie, copii, părinți sau partener/ă.

9% dintre șoferi au ierarhizat și familia, atribuind locuri diferite copiilor, partenerei sau părinților, astfel că mașina a ajuns pe locul 3.

Pentru majoritatea șoferilor, mașina este un obiect important și indispensabil, iar atenția și preocuparea pentru starea și bunul ei mers sunt impresionabile. Pentru mai puțin de 5% dintre șoferi mașina este doar un mijloc de a ajunge din punctul A în punctul B sau, cităm, “o grămadă de fiare”.

Sondajul MagAutomobile s-a desfășurat în perioada 5 – 22 februarie și a fost adresat șoferilor din județul Iasi. Peste 220 de persoane au răspuns la chestionarul publicat pe pagina magautomobile.ro. Prin tragere la sorți, 1 participant a câștigat un voucher pentru o cină la Tiki Bistro, la care a ajuns cu o Tesla Model 3, oferită de MagAutomobile.

Magautomobile.ro este o platformă integratoare dezvoltată de grupul de firme Mega Auto – ATI Motors Holding, care are o experiență de peste 18 ani pe piața serviciilor auto din Nord-Estul României.