Te așteptăm în acest week-end la Cupa MagAutomobile!

De joi, 13 iunie și până duminică, 16 iunie, se desfășoară la Iași cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Off-road. Pasionații de off-road sunt așteptați, timp de 4 zile, la un adevărat spectacol auto.

Off Road-ul este un sport 4×4 de o spectaculozitate extraordinară, ce angrenează atât agilitatea șoferului, cunoștinţele despre mașini, dar mai ales iubirea pentru natură și aventură. La Iași, un club de pasionaţi ai ”baletului pe 4 roţi” – Clubul Adventure 4×4 Iași , a strâns întreaga comunitate în jurul acestui sport și a readus la Iași etapa de campionat național de offroad .

Concursul cuprinde două zile de traseu TROPHY, ce acoperă cele mai abrupte pante și râpele pădurilor din jurul Iașului, în zilele de vineri și sâmbătă, 15-16 noiembrie.

Punctul culminant al competiţiei va fi duminică, începând cu ora 10:00, pe platoul Păun, comuna Bârnova, unde toate mașinile din competiţie vor da un spectacol de cai putere și abilităţi extraordinare, la proba Superspecială de TRIAL, coordonate GPS N 47°05’38”, E 27°40’34”.

Pe lângă competițiile principale, Cupa MagAutomobile va include o serie de activități destinate publicului larg:

· Sesiuni de test-drive: Posibilitatea de a conduce cele mai noi modele și de a experimenta tehnologia de vârf.

· Expoziție auto: O zonă dedicată expoziției de mașini, unde vizitatorii pot admira vehiculele și pot discuta cu experți auto.

La Zona expo, te poți înscrie pentru test-drive cu modelul tău preferat: Ford Iasi – ATI Motors Holding Premium Nordic Cars – Dealer Volvo Iasi , Mega Auto – Skoda Iasi SUV Cars Iași .

Cupa MagAutomobile promite să fie un eveniment plin de aventură. Nu rata ocazia de a face parte din acest eveniment extraordinar și de a celebra împreună pasiunea pentru automobilism!