Verificare mecanică gratuită pentru Skoda, la Mega Auto!

Mega Auto – singurul dealer autorizat de vânzări și service Skoda din județul Iași – oferă proprietarilor de mașini Skoda oportunitatea de a beneficia de verificare mecanică gratuită pentru autoturismele lor. Această campanie vine ca răspuns la nevoia de a asigura starea optimă a vehiculelor Skoda și de a oferi clienților ocazia de a identifica eventualele probleme în stadii incipiente, fără costuri suplimentare.

Campania vine la pachet cu beneficii suplimentare, deoarece cei care se programează pentru verificarea mecanică gratuită pot obține și oferte personalizate la piese de schimb și accesorii. Este o modalitate perfectă de întreținere a mașinii la standarde ridicate și de a profita de prețuri avantajoase pentru componente și accesorii originale.

Dacă ești posesor de Skoda, această ofertă este un pas excelent pentru a te asigura că mașina ta primește atenția și îngrijirea pe care o merită. Profită de ofertă până pe 15 aprilie!

Pentru mai multe detalii despre campanie și pentru a te programa pentru verificarea gratuită sau pentru a obține oferte personalizate, poți contacta Mega Auto – dealer autorizat de vânzări și service pentru Skoda la următoarele date de contact:

Adresă: Str. Industriilor 34 C

Telefon: 0232211664

Website: www.megaauto.ro