Volvo in Iasi, prin Grupul Mega Auto – ATI Motors Holding

Volvo intră în forţă pe piaţa Iaşului. Brandul va fi reprezentat de grupul Mega Auto – ATI Motors Holding, ce deţine deja în portofoliu mărcile Toyota, Lexus şi Ford.

2018 este un an extraordinar pentru Volvo la nivel international: noul Volvo XC40 a fost desemnat Mașina Anului 2018 în Europa si noul SUV de dimensiuni medii Volvo XC60 a fost numit Mașina Anului 2018 in Lume la Salonul Auto de la New York. De asemenea, noul Volvo XC 60 a obtinut la final de 2017, in urma testelor Euro NCAP, cel mai bun scor privind sigurata dintre toate automobilele testate, fiind numita Cea mai sigura masina in 2017. Pe langa aceste premii oferite de publicatiile de specialitate, Volvo are cea mai mare crestere in volume in 2017, +7% comparativ cu anul 2016, si datorita motoarelor hybrid plug-in.

Cu o experienta de peste 15 ani, grupul Mega Auto – ATI Motors Holding activeaza cu succes pe piata serviciilor auto din Iasi, avand 3 puncte de lucru. De-a lungul timpului, companiile din grup au fost premiate atat in tara cat si in strainatate pentru excelenta in serviciile oferite clientilor.

“Dupa parerea mea, cel mai bun moment in istoria Volvo este cel pe care il traieste acum acest brand. Devine un moment foarte important si pentru ieseni, sa aiba acces la noua gama completa de autoturisme Volvo. Brandul este consacrat pentru siguranta pe care o ofera participantilor la trafic. Luand in calcul acest aspect, completat de trendul crescator pe care Volvo il are la nivel international, am decis sa reprezentam si brandul Volvo in zona Moldovei, pentru ca piata premium in zona nu avea o reprezentare completa fara acest brand. Sunt convins ca mixul creat intre produsul Volvo si serviciile oferite de Grupul Mega Auto – ATI Motors Holding se va reflecta pozitiv in cota de piata pe care o vom obtine in urmatorul an”, spune Gabriel Manolache, Presedinte Mega Auto – Ati Motors Holding.

Noul sediu este activ pe DN 28, Iasi – Tg. Frumos, Km 10. (vis-à-vis de Metro).