Volvo XC90, mașina preferată din portofoliul MagAutomobile

Volvo XC90 s-a situat în topul preferințelor participanților la sondajul derulat, la sfârșitul lunii septembrie, pe www.magautomobile.ro – platforma integratoare a grupului de firme Mega Auto – ATI Motors Holding.

Volvo XC90 este SUV-ul premium care combină comfortul și siguranța, notele de eleganță în trend și spațiul gândit pentru 7 persoane.

Top 3 mașini preferate a fost completat de Skoda Superb și Ford Focus. Cele menționate anterior, alături de numeroase alte modele, sunt disponibile în portofoliul MagAutomobile din cele 4 reprezentanțe și pe platforma www.magaautomobile.ro.

În perioada 23 septembrie – 4 octombrie, MagAutomobile a derulat un sondaj, în rândul ieșenilor, pentru a afla ce mașină din portofoliul său are profilul potrivit pentru a fi condusă zilnic, către școală sau serviciu. Peste 150 de persoane au răspuns la sondajul publicat pe magautomobile.ro. Prin tragere la sorți, unul dintre participanți, Ciprian Zaharescu, a primit, pentru o săptămână, cheile unei mașini din showroom.